BUSINESS DEVELOPMENT PROJECTEN

MVP-Starmaker-Sprinkler_481292374.jpg
MVP Waterworks

Het ontwikkelen van (drink)water leidingen en corrosie resistente sprinklerbuizen op basis van de Anti Bacteriële eigenschappen van Parx Plastics. 

Inno-trench

MVP-Starmaker zet een innovatieve methode om (electriciteit)kabels te leggen in de markt. Door deze nieuwe legmethode wordt het grondverzet sterk gereduceerd. Door de CO2 reductie en tijdwinst is deze methode aanzienlijk kosten-efficiënter dan traditionele methoden.

Innotrench-cableltrencher.png
MVP-Applications-Website_675278713.jpg
Marktontwikkeling en Sales

Als agent voor Parx Plastics verkoopt MVP-Applications anti-bacterieel werkende irrigatie-leidingen in het Midden Oosten en Afrika

Bio-Sanine Handgel

Hygiëne speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. En de inzichten daarover brengt nieuwe kansen. Bio-Sanine is een hand gel, die zonder schadelijke parabenen of chemische stoffen, effectief is om handen schoon en gezond te houden op basis van nieuwe technologische ontwikkelingen

wijpark-parkeren.png
Wijpark Parkeeroplossingen

De parkeermarkt is enorm in beweging. Nieuwe digitale ontwikkelingen hebben de beheerkosten van parkeerlocaties enorm doen dalen. Door het unieke platform van Wijpark kunnen particuliere parkeerplaats-bezitters zonder noemenswaardige kosten hun parkeerruimtes ter beschikking te stellen en aantrekkelijke rendementen genereren.

© 2018 by Belvana

Marconistraat 16 

3029 AK Rotterdam

the Netherlands


Tel: +31 6 51 02 83 85

info@mvp-starmaker.com

KvK: 70350361